Mepa Mobila Iasi

Panouri separatoare de protectie

Avand in vedere situatia actuala, va oferim panouri despartitoare de protectie ca raspuns la nevoile in schimbare ale lumii, in aceasta perioada dificila. Panourile au fost concepute pentru a veni in sprijinul administratorilor de spatii comerciale, pentru a-si proteja responsabil atat clientii, cat si proprii angajati. Panourile de protectie reduc riscul de contaminare cauzat de stranut sau tuse.


Cere o oferta
  • Mepa Mobila Iasi Ajuta la protectia atat a personalului cat si al clientilor (Coronavirus / Covid-19 / Covid):
  • Mepa Mobila Iasi panouri separatoare birouri;
  • Mepa Mobila Iasi panouri protectie plexiglas saloane;
  • Mepa Mobila Iasi panouri separatoare protectie restaurante;
  • Mepa Mobila Iasi separatoare protectie cafenele;
  • Mepa Mobila Iasi panouri protectie farmacie;
  • Mepa Mobila Iasi panouri separatoare sala conferinte;

Sunt ideale pentru farmacii, supermarket-uri, minimarket-uri, benzinarii, receptiile clinicilor medicale, administratii de bloc, banci sau alte institutii care ofera clientilor servicii front desk.

Se pot dezinfecta cu solutii puternice pe baza de alcool, fara a exista riscul de matuire.

Panourile de protectie beneficiaza de un design revolutionar si pot fi montate cu usurinta pe un birou sau pe orice suprafata orizontala, fara prinderi complicate, fara suruburi si fara a fi nevoie de instructiuni de montare. Acestea au aplicate pe elementele de suport o banda dublu adeziva pentru o fixare puternica si de durata.

Panourile de protectie sunt confectionate din policarbonat compact, material transparent, cu o transparenta de cristal, cu o greutate redusa si cu o rezistenta de 250 de ori mai mare decat sticla de aceeasi grosime.

Sanatatea si Securitatea Muncii este foarte importanta pentru noi toti, motiv pentru care trebuie sa ne adaptam si sa ne protejam.

Panouri separatoare birouri

Am inceput sa producem la comanda diferite tipuri de panouri despartitoare de protectie din plexic transparent.

Aceste separatoare din plexiglas transparent pot fi montate foarte usor pe orice tip de casierie, tejghea, receptie , etc, sunt practice si foarte usor de montant iar in functie de solicitari pot avea diferite finisaje : picioare de sustinere, gaura pentru transfer documente, gauri pentru prindere mecanica, se poate opta ( variant recomandata) pentru lipirea panoului de plexiglass de blatul mesei prin banda dubla adeziva profesionala.

Vezi galerie foto
Mepa Mobila Iasi

Galerie Foto

CERERE OFERTA

Cere o oferta de pret!

PROIECTARE SI TRANSPORT GRATUIT

Suna Acum :

0721 675 226

SAU